ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Στηρίξτε τη Λαϊκή Συσπείρωση»

Εικόνα του άρθρου «Στηρίξτε τη Λαϊκή Συσπείρωση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2019, 15:31
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιοδεία σε Πράμαντα και Βαπτιστή έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Λεωνίδας Λεοντάρης και συζήτησε με κατοίκους για διάφορα ζητήματα.

Ανάμεσα στα σημεία που αναδεικνύει η σχετική ανακοίνωση, είναι «η εξοντωτική φορολογία του κράτους και της δημοτικής Αρχής, οι πετσοκομμένοι μισθοί και συντάξεις, οι πλειστηριασμοί σπιτιών, οι κατασχέσεις και η συστηματική προσπάθεια χειραγώγησης συνειδήσεων στη νεολαία μέσω της εφαρμοζόμενης επιδοματικής πολιτικής ‘για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανεργίας’ » κ.α..

Ο κ. Λεοντάρης καταλόγισε στη δημοτική αρχή ότι «υλοποιεί κατά γράμμα τη φορομπηχτική πολιτική της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών, με διαρκή αύξηση των δημοτικών τελών, χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίρρηση για τη συνεχή μείωση της χρηματοδότησης των δήμων από το κεντρικό κράτος, που υπερβαίνει το 62%».

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κάλεσε τους κατοίκους «να ενισχύσουν τη Λαϊκή Συσπείρωση, τη μοναδική δύναμη που ασκεί ουσιαστική λαϊκή αντιπολίτευση» και αυτό το απέδειξε και στο δήμο Βορείων Τζουμέρκων και στα πρόσωπα των πέντε αγωνιστών δημάρχων κομμουνιστών και των εκατοντάδων δημοτικών συμβούλων της σε ολόκληρη τη χώρα».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back