ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην ΕΠΣΗΠ και στον Δήμο οι «Πολίτες για την ανατροπή»

Εικόνα του άρθρου Στην ΕΠΣΗΠ και στον Δήμο οι «Πολίτες για την ανατροπή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2019, 22:21
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ΕΠΣΗΠ και οι υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών πήραν σειρά στις επισκέψεις των κλιμακίων της παράταξης «Πολίτες για την Ανατροπή».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λάζαρος Νάτσης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Βλάση Παπαχρήστο και Στέφανο Καραμούτσιο, συναντήθηκαν με το προεδρείο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και παρουσίασαν το πρόγραμμα της παράταξης για τον αθλητισμό.

«Επισημάνθηκε το χαμηλό επίπεδο των ποδοσφαιρικών υποδομών στο δήμο σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδίως η απουσία της Κοινωφελούς Επιχείρησης πολιτισμού, περιβάλλοντος νεολαίας και άθλησης (Πνευματικό Κέντρο) από τις υποχρεώσεις που έχει ο Δήμος στις αθλητικές υποδομές και στον αθλητικό σχεδιασμό», η μη συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα Αθλητισμός για όλους της ΓΓΑ για πρόσληψη γυμναστών και άλλα, όπως «η μη υλοποίηση της υπόσχεσης του δημάρχου για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Λιμνοπούλας, που έγινε παρουσία του υπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στα εγκαίνια του γηπέδου».

Στην επίσκεψη στον Δήμο, οι υποψήφιοι άκουσαν τα παράπονα των εργαζομένων για τις συνθήκες εργασίας τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η παράταξη παρουσίασε τις πτυχές του προγράμματος «για τη σημασία του δημόσιου χαρακτήρα των δημόσιων υπηρεσιών και την ενίσχυση του προσωπικού σε καίριους και κομβικούς τομείς, όπως η καθαριότητα, το πράσινο και οι κοινωφελείς υπηρεσίες», καθώς και για άλλες υπηρεσίες και λειτουργίες με αποσύνδεσή τους από τον πολιτικό προϊστάμενο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3