ΕΛΛΑΔΑ

Στην Αθήνα κατεβαίνουν οι αγρότες

Εικόνα του άρθρου Στην Αθήνα κατεβαίνουν οι αγρότες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2024, 19:38
ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου,, αποφάσισαν στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας οι αγρότες να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, ενώ όσοι μείνουν στον τόπο τους θα προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων και κομβικών σημείων.

Αν και από την πλευρά της η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια για περαιτέρω παρεμβάσεις έχουν εξαντληθεί, οι αγρότες πιστεύουν ότι υπάρχουν επιπλέον δημοσιονομικά περιθώρια για να λυθεί το βασικό τους αίτημα που αφορά το αφορολόγητο πετρέλαιο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, Ρίζος Μαρούδας σε δήλωση του κατήγγειλε παράλληλα την κυβέρνηση «για την προσπάθεια καταστολής και εκφοβισμού σε συναδέλφους που βρίσκονται σε τελωνεία και λιμάνια, έχοντας να αντιμετωπίσουνε τα ΜΑΤ αλλά και τις μηνύσεις».

«Έχουμε δίκιο, πρέπει να επιβιώσουμε, δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και αυτό το μήνυμα στέλνουμε για να φτάσει σε όλη την Ελλάδα», είπε ο κ. Μαρούδας.

Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back