Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 25-03-2019, 12:41
ΗΠΕΙΡΟΣ

Tη Νομαδική Βιβλιοθήκη του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας (MedPhoto Festival) θα φιλοξενήσει η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας ΚΑ.ΔΡΩ. από 30 Μαρτίου και για τέσσερις μήνες στον πολυχώρο πολιτισμού του Δήμου Ζηρού, στη Φιλιππιάδα. Τα εγκαίνια της φιλοξενίας της  συλλογής θα γίνουν στις 30 Μαρτίου από τα μέλη της Med Photo, Ελένη Παγκαλιά και Δημήτρη Κεχρή.

Η Νομαδική Βιβλιοθήκη είναι μια δράση του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας (MedPhoto Festival), κατά την οποία μια ολοένα και αυξανόμενη συλλογή φωτογραφικών βιβλίων ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και παραμένει σε κάθε τόπο τέσσερις μήνες, ώστε άνθρωποι, φορείς, πανεπιστημιακά ιδρύματα και συλλογικότητες εκτός Αθήνας να μπορούν να έρθουν σε επαφή με σημαντικά έργα της φωτογραφίας. Η Φιλιππιάδα είναι ο τέταρτος σταθμός της Νομαδικής Βιβλιοθήκης. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των βιβλίων στη Φιλιππιάδα, θα γίνουν εργαστήρια και παρουσιάσεις  με εισηγητές φωτογράφους και δασκάλους φωτογραφίας. Η συλλογή είναι ανοιχτή στο κοινό (καθημερινά 18.00-21.00). Όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν επίσκεψη, μπορούν να επικοινωνούν στο email: mykadrw@gmail.com  ή στα τηλέφωνα 6976869371 και 6973447018.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus