Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Στη Blacklist 1.083 ιστότοποι παράνομου στοιχηματισμού

Εικόνα του άρθρου Στη Blacklist 1.083 ιστότοποι παράνομου στοιχηματισμού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/07/2018, 20:55
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου βρίσκεται στην κορύφωσή του ο στοιχηματισμός αναμένεται να αυξηθεί η ανεξάρτητη διοικητική Αρχή Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) έχει εντείνει τους ελέγχους στους ιστότοπους παράνομου στοιχήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΕΠ, μετά την πραγματοποίηση πολλαπλών ελέγχων οι ιστότοποι της 24ης έκδοσης Blacklist ανέρχονται πλέον στους 2.708 μετά την προσθήκη 1.083 επιπλέον.

Σε όλους τους ιστοτόπους που είναι εγγεγραμμένοι στη Blacklist επιβάλλεται απαγόρευση πρόσβασης από ελληνική IP, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Οι δε πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs), διακόπτουν άμεσα, με τη γνωστοποίηση της Blacklist, την πρόσβαση σε όλους τους ιστοτόπους/ονόματα χώρου που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο και ανακατευθύνουν τον επισκέπτη στη σχετική ενημερωτική ιστοσελίδα της ΕΕΕΠ.

Η Αρχή ενημερώνει το κοινό και συνιστά στους παίκτες τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή των ιστοτόπων, στα παίγνια των οποίων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να συμβουλεύονται πάντοτε την τρέχουσα έκδοση της Blacklist που είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της ΕΕΕΠ, καθώς επίσης να εξετάζουν τις πληροφορίες που είναι αναρτημένες στον ιστότοπο και αφορούν στην αρμόδια ρυθμιστική Αρχή. 

Σχετικές καταγγελίες μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gamingcommission.gov.gr.

Οι παράνομοι ιστότοποι: blacklist.xlsx

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back