ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στέφανος Τζουμάκας: «Θα συγκρουστούμε, όπως ξανασυγκρουστήκαμε»

Εικόνα του άρθρου Στέφανος Τζουμάκας: «Θα συγκρουστούμε, όπως ξανασυγκρουστήκαμε»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/08/2023, 12:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Στέφανος Τζουμάκας, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, βρέθηκε στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο κ. Τζουμάκας μίλησε στην αίθουσα της Περιφέρειας, στη στοά Σάρκα.

Στάθηκε ιδιαίτερα σε αρκετά γεωπολιτικά ζητήματα, που κατά την άποψή του επηρεάζουν και την ελληνική πολιτική σκηνή και τις πολιτικές επιλογές.

«Λαμβάνονται πολιτικές αποφάσεις που δεν υπηρετούν την ανθρωπότητα και τους λαούς» τόνισε και πρόσθεσε ότι υπάρχει ένα «πλάνο της ολιγαρχίας για οκταετία Μητσοτάκη, μέχρι το 2031 και ταυτόχρονα, μέτρια ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για να χάσει και τις ευρωεκλογές. Να ενσωματωθεί ο προοδευτικός χώρος-πλην ΚΚΕ σε μια συντηρητική πολιτική».

Ο κ. Τζουμάκας τόνισε πάντως ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει ανενόχλητο: «Θα συγκρουστούμε, όπως ξανασυγκρουστήκαμε», τόνισε.

Στα του κόμματος, είπε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «μηχανισμός ομάδων και όχι πολιτικό κόμμα» και πως «χρειαζόμαστε οργανώσεις, πρέπει να είμαστε ανοιχτό κόμμα. Να φωνάζουμε τους πάντες, εκτός από τους φασίστες».

Άφησε αρκετές αιχμές για το σύστημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «ψήφισαν 150.000 τον Τσίπρα και μετά, τους πέταξαν έξω οι ‘μυημένοι’ και πως «αυτό το παλαιοκομματιλίκι δεν είναι αριστερά».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back