ΕΚΛΟΓΕΣ

Σταυροδοσία στην Περιφέρεια Ηπείρου: Ποιοι-ες προηγούνται

Εικόνα του άρθρου Σταυροδοσία στην Περιφέρεια Ηπείρου: Ποιοι-ες προηγούνται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2023, 03:53
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προχωράει και η ενσωμάτωση των σταυρών, στην Περιφέρεια Ηπείρου (στο 54,64% των τμημάτων):

Στην Αξιοβίωτη Ανάπτυξη προηγείται (στο νομό Ιωαννίνων) η Αγνή Νάκου-Δασούλα με 3.821 και ακολουθούν ο Κώστας Σιαράβας (2.990), Βασίλης Γοργόλης (2,854), Ελένη Περιστέρη (2.550) και Σταυρούλα Τσιάρα (2.423).

Στην Άρτα οι Βασίλης Ψαθάς και Νίκος Σπύρου, στη Θεσπρωτία ο Θωμάς Πιτούλης και ο Νίκος Παπαγρηγορίου, στην Πρέβεζα ο Στράτος Ιωάννου και ο Τάσος Δράκος.

Η παράταξη εκλέγει 27 συμβούλους.

Η μακράν δεύτερη παράταξη του Γιάννη Στέφου εκλέγει 5. Στα Γιάννενα προπορεύεται ο Χρήστος Μαντάς και πίσω του ο Θεόδωρος Στέφος, στην Άρτα ο Μάριος Τσίρκας και η Ράνια Γκίζα, στη Θεσπρωτία η Παναγιώτα Αγγέλη και ο Ανδρέας Μπάμπας, στην Πρέβεζα ο Θοδωρής Κορωναίος και η Νίνα Τσίγγου.

Το Κοινό των Ηπειρωτών εκλέγει 4: Στα Γιάννενα προπορεύεται ο Χάρης Λιούρης και η Μαργαρίτα Κιτσανού, στην Άρτα ο Γιώργος Μέγας, στη Θεσπρωτία ο Αντώνης Κούλας και στην Πρέβεζα η Μαρία-Τατιάνα Καράλη.

Η ΛΑΣΥ Ηπείρου εκλέγει επίσης 4: Στα προπορεύεται η Τίνα Ζέκα και ακολουθεί ο Βασίλης Παπαγεωργίου, στην Άρτα ο Γιώργος Αλιφτήρας, στην Θεσπρωτία ο Ηλίας Κουτσής και στην Πρέβεζα ο Κώστας Κωτσαντής.

Στην Άρτα, τέταρτος στη σειρά είναι ο συνδυασμός του Λάμπρου Γεωργόπουλου (ΦΩΣ) και ακολουθείται από τους Ορίζοντες Ηπείρου.

Στα Γιάννενα, για τους Ορίζοντες προπορεύεται ο Σπύρος Υφαντής και για το ΦΩΣ ο Φάνης Μπαλωμένος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back