ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στάση… δημαρχείο

Εικόνα του άρθρου Στάση… δημαρχείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/02/2017, 01:14
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την απόφαση να αναμορφώσει τις στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ πήρε ο δήμος Ιωαννιτών, κατασκευάζοντας νέες και συντήρηση πολλών από τις ήδη υπάρχουσες. Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε στη συνεδρίαση της Πέμπτης δαπάνη 55.000 ευρώ για τις νέες στάσεις λεωφορείου σε όλη την πόλη και άλλα 25.000 ευρώ για την επιδιόρθωση, συντήρηση, ανακατασκευή των υπαρχουσών.

Πριν από λίγες μέρες, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρδαμιτσίων έφτιαξε μια στάση λεωφορείου με δικά του χρήματα, κοντά στον κόμβο του Χατζηκώστα. Ο δήμος έδωσε συγχαρητήρια στον σύλλογο και ευχήθηκε το παράδειγμά του να το μιμηθούν και άλλη. Έβαλε πάντως και έναν αστερίσκο, λέγοντας ότι «τέτοιου είδους πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνονται σε συνεργασία με το Δήμο, ώστε να διασφαλίζονται, η απαραίτητη ομοιομορφία-συνοχή στον αστικό εξοπλισμό και η σωστή χωροθέτηση».

Ο σύλλογος των Καρδαμιτσίων με την ευκαιρία της κατασκευής της στάσης, ζητάει από το αστικό ΚΤΕΛ να επαναφέρει τα προ ενός έτους καθημερινά δρομολόγια μέσα στη γειτονιά. «Πιστεύουμε ότι κατανοεί ότι το ΚΤΕΛ παρέχει υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και δεν είναι μια οποιαδήποτε κερδοσκοπική επιχείρηση» αναφέρει και ζητάει από δήμαρχο-περιφερειάρχη να πιέσουν προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back