Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 2-09-2016, 14:32
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η Samsung ανακοίνωσε πως σταματά τις πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 και ξεκινά διαδικασία ανάκλησης συσκευών που έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι οι εκρήξεις στη διάρκεια της φόρτισης δεν ήταν μεμονωμένα γεγονότα.

Η εταιρεία σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε πως αποσύρει όλα τα Samsung Galaxy Note 7 που έχουν πουληθεί παγκοσμίως. Οι κάτοχοι θα πάρουν πολύ σύντομα μια νέα συσκευή, ανεξάρτητα με την ημερομηνία που έκαναν την αγορά.

Παράλληλα, σταματούν όλες οι πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 μέχρι να αποσυρθούν από την αγορά τα ελαττωματικά κομμάτια και να μείνουν αυτά που δεν έχουν πρόβλημα.

Ο επικεφαλής της Samsung, Koh Dong-jin, στην συνέντευξη Τύπου διαβεβαίωσε πως μόνο 24 συσκευές ανά 1 εκατ. θεωρείται ότι είναι ελαττωματικές, αλλά η Samsung δεν θέλει να ρισκάρει.

Στην επίσημη ανακοίνωση επισημαίνει ότι μέχρι 1η Σεπτεμβρίου έχουν αναφερθεί συνολικά 35 περιστατικά σε Κορέα και όλο τον κόσμο και επειδή βάζει πάνω απ όλα την ασφάλεια των χρηστών της, αποφάσισε να σταματήσει τις πωλήσεις και να προχωρήσει σε αντικατάσταση της συσκευής.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa