Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Stage: από μέταλ και Ρεύματα μέχρι Ασλανίδου και Κώστα Χατζή

Εικόνα του άρθρου Stage: από μέταλ και Ρεύματα μέχρι Ασλανίδου και Κώστα Χατζή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2017, 16:34
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Εξαιρετικά γεμάτο αναμένεται το πρόγραμμα για το Stage στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, μέχρι τα Χριστούγεννα. Ξεκινώντας από τις 3 Νοεμβρίου, οι Bandemonic παρουσιάζουν το δεύτερο δίσκο τους με τίτλο «Against All Odds». Μαζί τους θα παίξουν οι Murder Angels από τη Λάρισα και οι One Step From The Edge από τα Γιάννενα, σε μια κανονική metalhead βραδιά. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9, η συναυλία ξεκινάει στις 9.30, το εισιτήριο έχει 6 ευρώ.

Κλήρωση για δύο προσκλήσεις, εδώ

Την αμέσως επόμενη μέρα, η συναυλία είναι και πάλι τριπλή:

Τα Υπόγεια Ρεύματα παίζουν μαζί με τους Magic de Spell, αμφότερες αειθαλείς πλέον μπάντες, με μεγάλη ιστορία. Μαζί τους παίζει η Insomnia band από τα Γιάννενα, επίσης μπάντα με μεγάλη πορεία, η οποία τώρα, μετά από πάρα πολλά χρόνια, βγάζει τον πρώτη της δίσκο. Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 12 ευρώ, μπύρα 3,5 ευρώ, ποτό 7 ευρώ. Η φυσική προπώληση ξεκίνησε στα παρακάτω σημεία:
 Manthos Group (Official), Αβέρωφ 16, Music Shop Giorgio, Στοα Ορφέα, Vision of Sound Ναπ. Ζέρβα 78
 Rock bass, Αετοράχης 16.

Κλήρωση για δύο προσκλήσεις, εδώ

Στις 11 του μήνα ακολουθεί ο Monsieur Minimal και στις 24 Νοεμβρίου ο μεγάλος Κώστας Χατζής ακολουθεί, μαζί με τις Μαρία Αλεξίου και Αντωνία Χατζίδη. Ο Δεκέμβριος μπαίνει με Ρίτα Αντωνοπούλου στη φωνή και Θοδωρή Οικονόμου στο πιάνο την 1η του μήνα και στις 7 Δεκεμβρίου ακολουθεί η Μελίνα Ασλανίδου. Στις 14 παίζουν οι Firewind μαζί με τους Rage και τους Nightrage.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back