Στα ορεινά της Άρτας ο Γ. Στέφος

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2023, 12:18

Στην Περιφερειακή Ενότητα της Άρτας βρέθηκε το Σάββατο ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών», υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου  Γιάννης Στέφος.

Ο κ. Στέφος, στην ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για κακό οδικό δίκτυο, κακές ή υποστελεχωμένες υποδομές, ανύπαρκτα μέτρα πυροπροστασίας στην Άγναντα. Μεταφέρει επίσης την αγωνία κατοίκων για το μέλλον του Κέντρου Υγείας Αγνάντων.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνάντησε και αθλητές/τριες που συμμετείχαν στον αγώνα «5 Hours» προς τιμή του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου, όπως και τον πατέρα του νέου ανθρώπου που έχασε τη ζωή του στα βουνά των Τζουμέρκων τον Φεβρουάριο του 2022. Ο πατέρας του ανέφερε ότι έχουν περάσει 85 εβδομάδες και η υπηρεσία HEMS (εναέρια διάσωση) είναι ακόμη στα χαρτιά.

Επίσης, ο κ. Στέφος αναφέρει ότι υπάρχουν τεράστιες τουριστικές δυνατότητες στην περιοχή, εκφράζοντας την άποψη ότι οι ορεινές κοινότητες των Δήμων Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων αποτελούν ένα ενιαίο τουριστικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη συνόδευαν οι υποψήφιοι της παράταξής του: Αντώνης Στάθης, Ράνια Γκίζα, Γιώργος Κώστας, Γιώργος Λιανός, Γιώργος Μπαλαδήμας, Ελπίδα Μπέκα, Ευαγγελία Μπρισένιου, Αγλαΐα Νάτσικα, Γιώργος Νικολάου, Χρήστος Παππάς και Όλγα Τσιάντου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back