Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στα 12 τα κρούσματα…

Εικόνα του άρθρου Στα 12 τα κρούσματα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2021, 00:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στα 12 έφτασαν τα κρούσματα στη Μονάδα ΑμεΑ Ιωαννίνων-Ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, μετά τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ που βγήκαν σήμερα το βράδυ.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, από την παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν και διαπιστώθηκαν τα πρώτα κρούσματα, κάνει επαναλαμβανόμενα μοριακά τεστ τόσο στους ωφελούμενους όσο και στους εργαζόμενους. Τα νέα κρούσματα προέκυψαν μέσα από στενές επαφές με τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, από τους 70 ωφελούμενους, βρέθηκαν 11 θετικοί στον κορονοϊό. Το 12ο κρούσμα αφορά εργαζόμενη νοσηλεύτρια. «Οι υπόλοιποι ωφελούμενοι και εργαζόμενοι συνεχίζουν να είναι όλοι αρνητικοί» σημειώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας.

Παρόλα αυτά, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας κάνει γνωστό ότι όλες οι στενές επαφές των εργαζόμενων στη Μονάδα «οφείλουν να διενεργούν rapid test στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα».

Η όλη κατάσταση συνεχίζει να είναι ρευστή, με τους ελέγχους να μη σταματούν. Στη Μονάδα εργάζονται συνολικά 100 άτομα ενώ σε αυτήν φιλοξενούνται ηλικιωμένοι με νοητική ή/και σωματική αναπηρία.

Να σημειωθεί ότι Κέντρο, με πρόεδρο τη Μαρία Τσολάκη, από την πρώτη στιγμή, δημοσιοποίησε το ίδιο την κατάσταση που επικρατεί στη Μονάδα και συνεχίζει με ανακοινώσεις του να ενημερώνει για τις εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back