ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στ. Ντούσκος: Πριν τους Ολυμπιακούς, στην ομοσπονδία

Εικόνα του άρθρου Στ. Ντούσκος: Πριν τους Ολυμπιακούς, στην ομοσπονδία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2021, 16:17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στη μάχη της διεκδίκησης του εισιτηρίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ρίχνεται τις επόμενες ημέρες ο Στέφανος Ντούσκος.

Ο κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων περιλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής για το Βαρέζε της Ιταλίας για την προολυμπιακή ρεγκάτα, μέσω της οποίας θα κριθούν αρκετές προκρίσεις για το Τόκιο.

Ο Ντούσκος θα τρέξει στο Σκιφ Ανδρών, σε ένα αγώνισμα με υψηλό ανταγωνισμό και συνολικά 16 συμμετοχές από ισάριθμες χώρες. Οι τρεις πρώτοι θα περάσουν στους Ολυμπιακούς.

Η ρεγκάτα θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 5 έως την Τετάρτη, 7 Απριλίου.

Η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στο Βαρέζε καθώς μετά τη ρεγκάτα ακολουθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 9 με 11 Απριλίου.

Επίσης, η διοίκηση του ΝΟΙ συγχαίρει το νέο πρόεδρο της της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Βράμπα και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την εκλογή τους και τους εύχονται «καλή δύναμη και καλή επιτυχία» στο έργο τους.

Το ΝΟΙ θα εκπροσωπεί ως τακτικό μέλος στη νέα διοίκηση ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος, με απόφαση των υπόλοιπων μελών, ορίστηκε εκπρόσωπος των αθλητών. Ο Ντούσκος θα έχει την ευθύνη να μεταφέρει στη νέα Διοίκηση της ΕΚΟΦΝΣ όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους αθλητές της εθνικής. Αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η Κατερίνα Νικολαΐδου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back