ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στ. Κασσελάκης από Γιάννενα: «Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας»

Εικόνα του άρθρου Στ. Κασσελάκης από Γιάννενα: «Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2024, 20:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΚΛΟΓΕΣ

Υπό δυνατή βροχή έγινε ο χαιρετισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη έξω από το εκλογικό περίπτερο του κόμματος στα Γιάννενα, στη συμβολή των πεζόδρομων Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη.

Παρά την πρόβλεψη που υπήρχε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων, για μεταφορά της εκδήλωσης σε εσωτερικό χώρο (σε γειτονικό καφέ) σε περίπτωση βροχής, ο κ. Κασσελάκης μίλησε στους φίλους και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εξωτερικό χώρο, κρατώντας την απαραίτητη ομπρέλα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη μικρή τοποθέτησή του λόγω των καιρικών συνθηκών, μίλησε για την ανάγκη που υπάρχει για αξιοκρατία, δημοκρατία και δικαιοσύνη.

«Τρομάζετε; Δεν φοβόμαστε εμείς. Αφήστε τους να χτυπάνε» είπε και πρόσθεσε ότι οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές «γιατί η Ευρώπη καθορίζει τις ζωές μας, διότι η Ελλάδα δικαιούται μια επανεκκίνηση μακριά από το άλλοθι του 41%».

Επεσήμανε ότι η πολιτική του κόμματος είναι «ανθρωποκεντρική», σε αντίθεση με αυτήν της ΝΔ («αγοραστική δύναμη Βουλγαρίας», «ολιγοπώλια στο ηλεκτρικό ρεύμα» κλπ).

«Η καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας. Πάμε δυνατά» είπε μεταξύ άλλων.


Τον κ. Κασσελάκη προλόγισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων Βασίλης Οικονόμου. Αμέσως μετά τον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με κόσμο.

Λίγο νωρίτερα, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και αμέσως μετά με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Μάκη Χρυσοστόμου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back