Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Το Skype ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Cortana

Εικόνα του άρθρου Το Skype ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Cortana
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2017, 17:24
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η Cortana,η ψηφιακή βοηθός της Microsoft, είναι πλέον διαθέσιμη από σήμερα και στο Skype, σε πρώτη φάση στους χρήστες με  iOS και Android στην Αμερική. Για τις υπόλοιπες χώρες δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια ανακοίνωση.

Η Cοrtana μπορεί να συνομιλεί είτε με εσάς, είτε να προσκαλείτε σε συνομιλίες για να διαχειριστεί διάφορες εργασίες, όπως εύρεση κοντινών εστιατορίων ή ανταλλαγή απόψεων ταινιών από το IMDB. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από την Cortana να ελέγξει την κατάσταση της πτήσης σας, να σας δώσει μια προσφορά ή να προτείνει τα καλύτερα μαγαζιά κάθε είδους στην περιοχή σας.



Η Cortana θα εμφανίζεται σαν μια επαφή σε κάθε λίστα επαφών των χρηστών του Skype. Εκτός από να κάνει κρατήσεις εστιατορίων, θα μπορεί να εξυπηρετήσει με προτεινόμενες απαντήσεις όπως το «είμαι καλά» όταν κάποιος ρωτά «Πώς είσαι;».

Η Cortana μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να οργανώσετε την ημέρα σας, χωρίς να εγκαταλείψετε τη συνομιλία σας. Μπορεί να εντοπίσει αν μιλάτε για κάποια προγραμματισμένη εκδήλωση ή για πράγματα που πρέπει να κάνετε. Οι υπενθυμίσεις θα αποστέλλονται στη συνέχεια και σε άλλες συσκευές που έχετε επιτρέψει να χρησιμοποιούν την ψηφιακή βοηθό Cortana.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back