Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Σκραμπλ (Τα λευκά τριαντάφυλλα)», β’ μέρος

Εικόνα του άρθρου «Σκραμπλ (Τα λευκά τριαντάφυλλα)», β’ μέρος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/03/2022, 22:27
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τον δεύτερο κύκλο παραστάσεων ετοιμάζεται το «Σκραμπλ (Τα λευκά τριαντάφυλλα)» του Πάνου Ζώη που ανεβάζει η επαγγελματική σκηνή της Ομάδας Τέχνης Α.Ν. (Αφηγηματικός Νους).

Η παράσταση θα παιχτεί από 31 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, στις 21:15, στο Θέατρο «Κύκλος» (Αραβαντινού 14), στα Ιωάννινα.

Τη σκηνοθεσία έχουν κάνει ο Βαγγέλης Αθανασίου και η Όλγα Παππά. Παίζουν οι ηθοποιοί: Όλγα Παππά, Βαγγέλης Αθανασίου και Μαρία Γιαννάκη. Η μουσική είναι του Παναγιώτη Μίτση.

Η σκηνογραφία στηρίχθηκε σε μια ιδέα του Τάκη Στεφάνου. Κατασκευή σκηνικού ο Άκης Μάστακας.

Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία. Όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα της παράστασης: Ένας κήπος χωρίς έξοδο. Έρωτες με ημερομηνία λήξης, σαν τις κονσέρβες. Οι αποστάσεις απαραίτητες. Ένας ένοικος που επιθυμεί την ησυχία του. Μια νέα  ένοικος που εισβάλλει στον χώρο του θορυβώντας. Μια υπάλληλος γενικών καθηκόντων που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες.

«Η φιλοσοφία της Ομάδας Τέχνης Α.Ν. βρίσκεται πολύ κοντά στην ενίσχυση δράσεων στην πόλη των Ιωαννίνων και στη συνεργασία με ανθρώπους της τέχνης που ζουν και εργάζονται σε αυτή» είπε η καλλιτεχνική διευθύντρια της Ομάδας Τέχνης «Αφηγηματικός Νους», Γιάννα Κούλα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο συγγραφέας του έργου Πάνος Ζώης είπε ότι «πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία, στην οποία αναδεικνύεται η ανάγκη μας ή η υποχρέωσή μας να ελπίζουμε όσο ζούμε για την ευκαιρία να εκδηλώσουμε απωθημένα ή καταπιεσμένα συναισθήματα με απώτερο στόχο την συνειδητοποίηση της ομορφιάς της ζωής». 

Ο Βαγγέλης Αθανασίου, ηθοποιός, τόνισε ότι έγινε προσπάθεια για ένα άρτιο υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό αποτέλεσμα μέσα από μία ρομαντική κωμωδία με πολλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε όλους τους ρόλους. «Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όπως μας λένε με κάθε τρόπο οι θεατές. Το γέλιο βγαίνει αβίαστα και τα τρυφερά συναισθήματα διατρέχουν όλη την παράσταση» είπε.

Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 6979139705.

Εισιτήρια: Κανονικό: 10€, Μειωμένο (Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών): 7€

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back