ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το Σκλαβί» από το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου «Το Σκλαβί» από το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/05/2023, 13:54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων, παρουσιάζουν την παράσταση «Το Σκλαβί» της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Νικόλαου Τζοβάρα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Μαΐου, στις 20:00, στο Καμπέρειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαθητικού, Φοιτητικού και Ερασιτεχνικού Θεάτρου, με ελεύθερη είσοδο

Την Πέμπτη 25 Μαΐου, στις 09:00, θα δοθεί δεύτερη παράσταση αποκλειστικά για τους μαθητές και τον σύλλογο διδασκόντων του σχολείου.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένα βασιλόπουλο βλέπει τη ζωγραφιά μιας βασιλοπούλας που κρατάει ένα γαλάζιο ρόδο, την ερωτεύεται και ξεκινά να την αναζητά στα πέρατα του κόσμου. Στο ταξίδι, που είναι μακρύ και επικίνδυνο, τον συνοδεύει ο αδερφός του, νόθος γιος του βασιλιά. Μια περιπέτεια αγάπης και φιλίας γεμάτη συναίσθημα.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αγγέλη Εριέτα, Αργύρης Δημοσθένης, Γεωργονίκου Εβίτα, Δριστιλιάρης Θοδωρής, Καζούκας Ευάγγελος, Κιοσέ Ναταλία, Κωλέττα Αθηνά, Μεράντζα Ριάνα, Μπόνια Μιχαέλα, Παππά Φωτεινή, Παργανάς Άγγελος, Τάσιου Ειρήνη, Χότζας Παντελής.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Νικόλαος Τζοβάρας

Μακιγιάζ: Bούλα Κοντογιάννη

Σκηνικά- Κοστούμια: Νικόλαος Τζοβάρας

Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Τζοβάρας

Ρύθμιση Ήχου: Βασίλης Λαγδάς

Ρύθμιση Φωτισμών: Δημήτρης Νικολάου

Trailer-Αφίσα: Νικόλαος Τζοβάρας, Γιώργος Τζοβάρας

Βιντεοσκόπηση παράστασης: Γαράφας Νώντας, Κουμπούλης Δημήτρης

Το trailer της παράστασης εδώ.

Για την καλύτερη οργάνωση, κρίνεται απαραίτητη η κράτηση της θέσης.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944414541

Σε ανακοίνωση των συντελεστών της παράστασης, απευθύνονται ευχαριστίες στη διευθύντρια του σχολείου Αικατερίνη Μπόνια και τον σύλλογο διδασκόντων, στον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Χάρη Πεχλιβανίδη και στη Μαρία Κεβρεκίδου, στην ομάδα τέχνης Υφάδι για την παραχώρηση κοστουμιών και στο βεστιάριο του ΔΗΠΕΘΕ και ιδίως στην Αφροδίτη Μήτση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back