ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκι δρόμων αντοχής: Στους Μετσοβίτες τα μετάλλια

Εικόνα του άρθρου Σκι δρόμων αντοχής: Στους Μετσοβίτες τα μετάλλια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2019, 12:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγωνίστηκαν στην έδρα τους και μάζεψαν τα περισσότερα μετάλλια της διοργάνωσης. Για μια ακόμα φορά οι Μετσοβίτες αθλητές και αθλήτριες εντυπωσίασαν  με τις επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής που έγινε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου το περασμένο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Φεβρουαρίου. 

Ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία αντρών ήταν ο Απόστολος Αγγέλης, ο οποίος κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε διαδοχικά αγωνίσματα, σπριντ και 10 χλμ ΕΤ. 

Στην ίδια κατηγορία ο Νάκας Γεώργιος τερμάτισε στις δεύτερη και τρίτη θέση, στα αγωνίσματα σπριντ και 10 χλμ ΕΤ αντίστοιχα. 

Πρωταθλητής εφήβων στο αγώνισμα του Σπριντ αναδείχθηκε ο Νίκος Τσουρέκας, ενώ κέρδισε και το αργυρό μετάλλιο στη γενική βαθμολογία των 10 χλμ ΕΤ. 

Στις γυναίκες η Μελίνα Μαγουλά κέρδισε ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στα αγωνίσματα Σπριντ και 5 χλμ ΕΤ. 

Τέλος στο ομαδικό σπριντ η ομάδα του ΕΟΣ Μετσόβου, αποτελούμενη από τους Νικόλαο Τσουρέκα και Παναγιώτη Παπάση, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και συνέχισε την παράδοση που την θέλει πρώτη ομάδα στα ομαδικά αγωνίσματα, περισσότερο από 30 χρόνια. 

Απόλυτα ευχαριστημένος για την άρτια διοργάνωση του αγώνα είναι ο ΕΟΣ Μετσόβου, που με τη συμπαράσταση και αρωγή του Χ/Κ Μετσόβου, «ικανοποίησε απόλυτα αθλητές και στελέχη της Ε.Ο. Χειμερινών Αθλημάτων». 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back