Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Σήμερα η παρουσίαση των προϊόντων της Apple

Εικόνα του άρθρου Σήμερα η παρουσίαση των προϊόντων της Apple
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/09/2016, 17:20
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE


Απόψε η Apple βάζει τέλος σε ένα όργιο φημών που είχε κατακλύσει το διαδίκτυο σχετικά με τις αλλαγές στα λειτουργικά της συστήματα, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών της που πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Απόψε το βράδυ στις 20:00, ώρα Ελλάδος, ξεκινάει το event της Apple, το οποίο θα μεταδοθεί μέσω LIVE streaming, από την ιστοσελίδα http://www.apple.com/apple-events/september-2016/

Στη σελίδα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Apple, Τιμ Κουκ, την επίσημη παρουσίαση του iPhone 7 / Plus και του Apple Watch 2 και όλα όσα ανακοινώσει η Apple για το iOS 10, MacOS 10.12, watchOS 3, tvOS 2 αλλά και να ενημερωθείτε για τις νέες αναβαθμίσεις που αναμένονται στο Siri, το Apple Music, το iCloud, το Apple Pay και σε άλλες υπάρχουσες (ή και πιθανώς νέες) υπηρεσίες της εταιρείας.

Με το όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το  κόστος του iPhone 7 θα κινείται περίπου στα ίδια επίπεδα με το iPhone 6s, ενώ εικάζεται ότι θα λείπει η δυνατότητα για συμβατικά headphones, στη θέση των οποίων θα υπάρχει Bluetooth. 

Εκτός όμως από το iPhone 7 η Apple, ίσως παρουσιάσει και το ανανεωμένο Apple Watch 2, το οποίο θα έχει ενσωματωμένο GPS, καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και θα αντέχει περισσότερο στο νερό.

Επίσης, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο νέο Macbook Pro, ενώ παράλληλα θα μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας των λειτουργικών των συσκευών της, δηλαδή του iOS 10, του Apple Watch OS 3 και του Mac OS Sierra.

Σταδιακά θα διευκρινιστούν και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του σε Ελλάδα και Ευρώπη.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back