Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο χορού με την Εμμανουέλα Δολιανίτη

Εικόνα του άρθρου Σεμινάριο χορού με την Εμμανουέλα Δολιανίτη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/01/2023, 20:20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο Τεχνικής Σύγχρονου Χορού και Αυτοσχεδιασμού με την Εμμανουέλα Δολιανίτη διοργανώνει η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου (16:00-18:00) και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (11:00-13:00 -μεσαίο και προχωρημένο επίπεδο).

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 35€.

Πληροφορίες:2651073657 / 6937412838, sxolixoroupkdi@yahoo.com

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

Το μάθημα αποτελείται από ασκήσεις σωματικού ζεστάματος, ατομικής και ομαδικής συνειδητότητας, floorwork, καθοδηγούμενους κινητικούς αυτοσχεδιασμούς.

Η Εμμανουέλα Δολιανίτη είναι χορεύτρια και χορογράφος με έδρα το Βερολίνο. Κατάγεται από την Κέρκυρα και είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με σπουδές Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικών, Ψυχολογίας και απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης στην Αθήνα.

Ως ερμηνεύτρια, συμμετείχε σε πολλά έργα χορού και θεάτρου. Υπήρξε ενεργό μέλος του Katakomben e.V, ενός χώρου εκπαίδευσης για τη σκηνή του σύγχρονου τσίρκου στο Βερολίνο. Ως ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες μικρού μήκους. Ως χορογράφος, έχει συνεργαστεί με την Asuka J. Riedl και τον Yuya Fujinami.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back