Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε… φουλ αντιπολιτευτική περιοδεία

Εικόνα του άρθρου Σε… φουλ αντιπολιτευτική περιοδεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2019, 12:44
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με έντονο αντιπολιτευτικό λόγο τα «Γιάννενα τώρα» συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία, επισκεπτόμενα την περιοχή του Σταυρακίου ξανά.

«Οι κάτοικοι εστίασαν τα παράπονα τους πέρα από το ότι «όλοι οι άλλοι τους θυμούνται προεκλογικά και μόνο» σε σωρεία ζητημάτων, από τις υποδομές (δρόμους σε άθλια κατάσταση, ανύπαρκτα πεζοδρόμια, δίκτυα συλλογής ομβρίων υδάτων, προβληματικός φωτισμός, έλλειψη πλατείας), και πολλά άλλα» αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση και προσθέτουν ότι οι κάτοικοι της περιοχής «έθεσαν επιτακτικά το ζήτημα της αδιαφορίας της Δημοτικής για εκδηλώσεις στην περιοχή τους, ενώ κατήγγειλαν παράλληλα το γεγονός ότι ενώ δίνονται σε κάποιους πολιτιστικούς συλλόγους χορηγίες, αυτό γίνεται με απολύτως αδιαφανή τρόπο και πιθανά με κριτήρια ιδιοτέλειας από τη δημοτική αρχή».

Την αντιπροσωπεία της παράταξης αποτελούσαν ο επικεφαλής Α. Μπαρτζώκας και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Πάνου, Τ. Μιχαηλίδης, Β. Σταμάτης, Αλ. Μάγκου, Αλ. Στεργίου, Ειρ. Ζιώγα, Γ. Γοργόλης, Μ. Φαρσαρώτας, Χ. Νάκας, Κ. Ρώσσης, Κ. Βασιλείου, Θ. Αλεξίου, Α. Παγώνη, Ρ. Τσέλιου.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back