Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε... βαλκανική μάχη η νέα γενιά

Εικόνα του άρθρου Σε... βαλκανική μάχη η νέα γενιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2016, 18:48
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ


Με έξι αθλητές της κατηγορίας παίδων και εφήβων θα εκπροσωπηθεί ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στο επικείμενο βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Καστοριά στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά, περίπου 30 έλληνες κωπηλάτες θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Όλοι τους προπονούνται ήδη στην Καστοριά.

Από πλευράς του γιαννιώτικου ομίλου, επιλέχθηκαν για το βαλκανικό πρωτάθλημα ο Γιώργος Γραμμενιάτης και ο Ανδριανός Οικονόμου στην κατηγορία των παίδων και ο Κώστας Βαρδάκας, ο Θανάσης  Παλαιοπάνος, ο Άρης Γραμμενιάτης και ο Παντελής Σωτηρακόπουλος στην κατηγορία των εφήβων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, επί τη ευκαιρία, με την ολοκλήρωση του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος κωπηλασίας στην Ολλανδία, συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την αγωνιστική τους παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Θανάσης Παλαιοπάνος με την τετράκωπο άνευ των εφήβων, φτάνοντας στον τελικό του αγωνίσματος και κατακτώντας την πέμπτη θέση στον κόσμο. Πολύ  καλές επίσης ήταν οι εμφανίσεις του Άγγελου Μπερή στο τετραπλό σκιφ, το οποίο τερμάτισε πρώτο στον γ' τελικό και πήρε τη 13η θέση στη γενική κατάταξη και του Άρη Γραμμενιάτη στο διπλό σκιφ εφήβων που κατέλαβε τη 17η θέση στον κόσμο.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back