ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σαββατοκύριακο με τον «Δρόμο της Νίκης»

Εικόνα του άρθρου Σαββατοκύριακο με τον «Δρόμο της Νίκης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/10/2023, 12:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διήμερος θα είναι ο φετινός «Δρόμος της Νίκης» που θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο, 21 και 22 Οκτωβρίου, στο Καλπάκι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλπάκια» που διοργανώνει ο Δήμος Πωγωνίου.

«Ο Δρόμος της Νίκης έχει γίνει πλέον θεσμός και αποτίει φόρο τιμής στους ήρωες του Έπους του ’40 που θυσιάστηκαν για την ελευθερία και την πατρίδα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από την αυξημένη διάθεση συμμετοχής, γεγονός που αναβαθμίζει τη διοργάνωση χρόνο με το χρόνο» ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης.

Στις λεπτομέρειες των διαδρομών αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής αγώνων Ευάγγελος Τσίμαρης Ευάγγελος. «Ο 4Ος Δρόμος της Νίκης είναι γεγονός και φέτος περιλαμβάνει 4 διαδρομές. Ο αγώνας, εκτός από την κεντρική διαδρομή των 21χλμ, πλαισιώνεται και από μία διαδρομή 9χλμ., από παιδικό αγώνα 1000μ. που πέρυσι έτυχε μεγάλης αποδοχής καθώς και από αγώνα δρόμου Vertical 4,2 χλμ., που πραγματοποιείται φέτος για πρώτη φορά» τόνισε μεταξύ άλλων.

Οι βραβεύσεις των αθλητών θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

-Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 18:00, έξω από το Δημαρχείο στο Καλπάκι

-Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 12:00, έξω από το Δημαρχείο στο Καλπάκι

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back