ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ρωσία και πάλι Ρωσία

Εικόνα του άρθρου Ρωσία και πάλι Ρωσία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/01/2018, 19:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την τουριστική ρωσική αγορά προσπαθεί να προσεγγίσει η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία ποντάρει στα θρησκευτικά βυζαντινά μνημεία αλλά και στον Όσιο Μάξιμο Γραικό, ο αποκαλούμενος «Φωτιστής των Ρώσων», ο οποίος καταγόταν από την Άρτα.

Στις 24 και 25 Ιανουαρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου βρέθηκε στη Μόσχα, στο πλαίσιο συνάντησης που διοργάνωσε ο ΕΟΤ, όπου και παρουσίασε τον τουριστικό προορισμό «Ήπειρος» σε 21 Περιφέρειες της Ρώσικης Ομοσπονδίας, σε τουριστικούς φορείς και στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας. «Ήταν μια σημαντική δράση κατά την οποία παρουσιάσαμε το τουριστικό ‘προϊόν’ της Ηπείρου και όχι μόνο, και συζητήσαμε τις δυνατότητες να έρθουν ρώσοι τουρίστες στην περιοχή μας. Μια δράση διαφορετική και πολύ ουσιαστική…» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ιωάννου.

Η Περιφέρεια Ηπείρου πρόκειται να επιστρέψει στη Ρωσία σύντομα. Στα μέσα Μαρτίου θα συμμετάσχει στην έκθεση «Μ.Ι.Τ.Τ.» στη Μόσχα, όπου οι επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη ρώσικη αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back