Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρόλλερσκι: Πήραν όλα (τα μετάλλια) κι έφυγαν

Εικόνα του άρθρου Ρόλλερσκι: Πήραν όλα (τα μετάλλια) κι έφυγαν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/09/2016, 00:28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακός και απόλυτα πετυχημένος ήταν ο απολογισμός της ελληνικής ομάδας στους διεθνείς αγώνες ρόλλερσκι που πραγματοποιήθηκαν στην Αμφίπολη τις 23-25 Σεπτεμβρίου 2016. 

Οι Έλληνες αθλητές κέρδισαν συνολικά δέκα χρυσά και οκτώ ασημένια μετάλλια σε τρία αγωνίσματα (ανάβαση 7 χλμ, σπριντ 1,3 χλμ και 10 (5) χλμ) και τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες και ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα. 

Στις γυναίκες η Τσακίρη Μαρία ήταν ασυναγώνιστη και ανέβηκε τρεις φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε αντίστοιχα αγωνίσματα. 

Εξαιρετική ήταν και η Μαρία Ντάνου η οποία κατετάγη τρεις φορές δεύτερη. Στις νεανίδες η Ελισάβετ Αναστασιάδου κέρδισε ένα χρυσό στο αγώνισμα του σπριντ και ένα αργυρό μετάλλιο στην ανάβαση. 

Στους άντρες ο Απόστολος Αγγέλης κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια και έχασε το τρίτο στο fotofinish από τον Κλεάνθη Καραμίχα στο αγώνισμα των 10 χλμ. Ο αθλητής του ΕΟΣ Μετσόβου κέρδισε ακόμη δύο αργυρά μετάλλια. 

Στους εφήβους ο Νικόλαος Τσουρέκας δεν είχε αντίπαλο και στα τρία αγωνίσματα κατέκτησε την πρώτη θέση. Στην ίδια κατηγορία πολύ καλή συγκομιδή είχε, επίσης, ο Παναγιώτης Παπάσης με δύο ασημένια μετάλλια. 

Το σημαντικό εκτός από την μεγάλη συγκομιδή μεταλλίων ήταν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των αθλητών μας βελτίωσαν τη διεθνή τους βαθμολογία (βαθμούς FIS) και έκαναν ατομικά ρεκόρ.

ΠΗΓΗ: ΕΟΧΑ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back