ΕΚΛΟΓΕΣ

Ριζόπουλος: Τελεφερίκ, γέφυρα, Ιωάννινα-Καλπάκι

Εικόνα του άρθρου Ριζόπουλος: Τελεφερίκ, γέφυρα, Ιωάννινα-Καλπάκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/09/2023, 20:29
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τη νίκη από την πρώτη Κυριακή (εξ ου και το σύνθημα «Πρώτοι από την πρώτη») επιδιώκει η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Σπύρο Ριζόπουλο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ομιλία του, χτες, στην Ελεούσα, ανέφερε ότι «τα μεγάλα έργα στην Ήπειρο θα γίνουν!». Και ποια είναι αυτά, σύμφωνα με τον κ. Ριζόπουλο; «Το τελεφερίκ που θα ενώνει Συρράκο-Καλαρρύτες. Η γέφυρα για το νησάκι των Ιωαννίνων. Η αναβάθμιση του οδικού άξονα Ιωάννινα-Καλπάκι είναι μερικά από τα έργα που είναι απολύτως εφικτά και θα υλοποιηθούν την πρώτη 5ετία διακυβέρνησης» είπε.

Μίλησε ακόμα για την ανάγκη αναδιάρθρωσης της βιομηχανικής ζώνης με βάση τα νέα δεδομένα. Υποστήριξε πως η παράταξη «άντεξε πολλά» και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους υποψηφίους με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο. «Δεν τους βλέπουμε μόνο για τη συλλογή των ψήφων. Άλλωστε εμείς είμαστε αυτοί που τον Νοέμβριο προτείναμε στα τρία μεγάλα κόμματα, την εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας που δίνεται στους ομογενείς, να τη δώσουν σε Έλληνες από τη Βόρεια Ήπειρο» είπε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3