ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Πυροσβεστικά»… ευχαριστήρια

Εικόνα του άρθρου «Πυροσβεστικά»… ευχαριστήρια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/08/2017, 18:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το δημόσιο ευχαριστώ τους απευθύνουν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Δωδώνης σε όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε Ασβεστοχώρι και Κωστάνιανη αντίστοιχα.

Η δημοτική αρχή Ιωαννίνων ευχαριστεί όσους όλους έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα στα πύρινα μέτωπα του σαββατοκύριακου, κυρίως στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια δίνει δε στον διοικητή της περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηπείρου Κώστα Σκούπρα αλλά και στον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Δήμο Αναγνωστάκη, καθώς και στους διοικητές και τα στελέχη των κατά τόπους μονάδων. Ευχαριστίες απευθύνει ακόμα στους πιλότους, στους κατοίκους των περιοχών για τη δική τους συνδρομή, στους εθελοντές και στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Το δημαρχείο σημειώνει ακόμα ότι από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο Ασβεστοχώρι, η Πολιτική Προστασία συνέδραμε το έργο της Πυροσβεστικής.

Τις ευχαριστίες του στους πυροσβέστες και στον κ. Σκούπρα απευθύνει και ο Δήμος Δωδώνης. «Σε όλους όσους βρέθηκαν στην επιχείρηση, αξιωματικούς και πυροσβέστες, αξίζουν συγχαρητήρια καθώς υπερέβαλαν εαυτούς μέχρι να πετύχουν την κατάσβεση της φωτιάς» σημειώνεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back