Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρωτιά για τον Δήμο Δωδώνης

Εικόνα του άρθρου Πρωτιά για τον Δήμο Δωδώνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2021, 01:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το πρώτο βραβείο στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας για την Καλή Διακυβέρνηση» (ELoGE) κατέκτησε ο Δήμος Δωδώνης, όπως ανακοίνωσε.

Στο εν λόγω πρόγραμμα, που υλοποιούν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμμετείχαν 69 Δήμοι.

Το «Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στην Καλή Διακυβέρνηση» (ELOGE) αποδίδεται στους Δήμους που επιτυγχάνουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες, ύστερα από μια διαδικασία αξιολόγησης σε επίπεδο δημάρχου, εργαζομένων στο Δήμο, αλλά και των πολιτών μέσω ερωτηματολογίων που οι εμπλεκόμενοι πολίτες, συνεργάτες και εργαζόμενοι στους Δήμους μπορούσαν να συμπληρώνουν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιούργησε το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος που βασίστηκε σε ανώνυμη ψηφοφορία πολιτών και εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο τελετής απονομής των βραβείων που διοργάνωσε χτες το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το πρώτο βραβείο για το Δήμο Δωδώνης παρέλαβε ο δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης.

«Για έναν μικρό Δήμο, όπως ο Δήμος Δωδώνης, αυτή είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία. Καταφέραμε μια διάκριση που οφείλεται πρωτίστως στους εργαζομένους του Δήμου, τους συνεργάτες της δημοτικής αρχής. Στόχος της διοίκησης του Δήμου μας είναι να παρακολουθούμε και να προσαρμόζουμε στα δικά μας δεδομένα, καλές πρακτικές εξυπηρέτησης των δημοτών, από περιοχές που προσομοιάζουν με τα χαρακτηριστικά του Δήμου Δωδώνης. Το βραβείο αυτό δημιουργεί μια παρακαταθήκη και είναι η υπενθύμιση της υποχρέωσης να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς την προσπάθεια να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας» δήλωσε ο δήμαρχος κ. Ντακαλέτσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3