ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρώτη μέρα με αγιασμό

Εικόνα του άρθρου Πρώτη μέρα με αγιασμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/09/2017, 15:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα σχολεία των Ιωαννίνων. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, με τις δύο σχολικές επιτροπές του Δήμου να έχουν προβεί στις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να διασφαλίζουν τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων, την ασφάλεια και υγιεινή των μαθητών, αλλά και την αναβάθμιση του σχολικού περιβάλλοντος. Αυτά σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Το Δημαρχείο ανακοίνωσε δε το πρόγραμμα των επισκέψεων για τον αγιασμό.Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας θα παραστεί στις τελετές αγιασμού που θα γίνουν:  στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας  (8.30), στο 3ο Γενικό Λύκειο (ώρα 10.00), στο 9ο Γενικό Λύκειο  (ώρα 11.00).

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Παντελής Κολόκας, θα παραστεί στον αγιασμό στο Λύκειο της Ζωσιμαίας, ενώ ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θωμάς Γιωτίτσας στον αγιασμό στο 1ο Λύκειο (Κιάφα). Η πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιωαννιτών, Παρασκευή Τσίλη, θα παραστεί στον αγιασμό στο 3ο Λύκειο και ο πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιωαννιτών, Βασίλης Τσαμπαλάς, στον αγιασμό στο σχολικό συγκρότημα της Ακαδημίας.

* Φωτο αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back