ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρώτη εκδήλωση για τη Νέα Αριστερά Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Πρώτη εκδήλωση για τη Νέα Αριστερά Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2024, 17:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την πρώτη ανοιχτή συνέλευση-εκδήλωσή της διοργανώνει η Νέα Αριστερά Ιωαννίνων στις 15 Ιανουαρίου, στις 19:00, στα Λιθαρίτσια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συντονιστικού, «στα Γιάννενα έχουμε προχωρήσει στη συγκρότηση μιας πρωτοβουλίας για τη Νέα Αριστερά των Ιωαννίνων και συντονιζόμαστε με τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες της Ηπείρου. Θέλουμε όμως, αυτές οι πρωτοβουλίες να γίνουν υπόθεση όλων, όσων, θέλουν να συμμετάσχουν ισότιμα ώστε να συνδιαμορφώσουμε τα επόμενα βήματά μας». Προστίθεται δε ότι τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

Κατά τα άλλα, σε ένα γενικότερο πλαίσιο, σημειώνεται ότι η ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Νέας Αριστεράς» αποτελεί το πρώτο βήμα ενός νέου πολιτικού κύκλου. Εκτιμάται δε ότι «τα πρώτα μηνύματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και η μεγάλη μας ευθύνη είναι πώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των αριστερών και προοδευτικών πολιτών για μια ουσιαστική νέα αρχή: νέα αρχή τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back