ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πρώτα γιορτή, μετά πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Εικόνα του άρθρου Πρώτα γιορτή, μετά πράξη νομοθετικού περιεχομένου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2016, 18:37
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η κυριακάτικη συγκέντρωση στο Γιαννιώτικο Σαλόνι θα είναι βασικά «γιορτή» όπως είπε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας σήμερα, γιορτή «με κλαρίνο, πατώντας στα βήματα ενός οργάνου που διαχρονικά εξέφρασε για τους Ηπειρώτες στη χαρά και στη λύπη τους». Επίσης, θα είναι η πρώτη εκδήλωση σε μια σειρά άλλων που θα έρθουν, στη διεκδίκηση του Γιαννιώτικου Σαλονιού υπέρ του δήμου Ιωαννιτών. Οι εκδηλώσεις θα είναι ποικίλου περιεχομένου, ώστε «να αναδείξουμε την πολλαπλή λειτουργία του πάρκου, όλες τις δυνατότητες που έχει αυτός ο χώρος και πόσο σπουδαίος είναι για τους Γιαννιώτες», όπως σημείωσε ο δήμαρχος.

Προφανώς, οι εκδηλώσεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές. Πάντως, όπως είπε και ο δήμαρχος, φαίνεται ότι υπάρχει ένα σχέδιο που θα καταλήξει στην παραχώρηση της έκτασης, αρκεί να προσπεραστούν τα νομικά προβλήματα. Ήδη, ο δήμος επεξεργάζεται μέσω της νομικής υπηρεσίας μια πρόταση που θα καταθέσει, με τη στήριξη των βουλευτών του νομού, όπως είπε ο κ. Μπέγκας.

«Μπορεί να προχωρήσει μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που να ξεκαθαρίζει τα πράγματα και να σταματήσουμε να ‘σερνόμαστε’ στα δικαστήρια» κατέληξε και κάλεσε όλους και όλες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back