ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Προτάσσουμε το συλλογικό συμφέρον»

Εικόνα του άρθρου «Προτάσσουμε το συλλογικό συμφέρον»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2019, 21:02
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο τελευταίο μήνυμά του πριν τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, ο υποψήφιος δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας πρόταξε το «συλλογικό συμφέρον» έναντι των «προσωπικών στρατηγικών».

Κάλεσε τους δημότες να προσέλθουν στις κάλπες «μαζικά και συμμετοχικά. Γιατί η δημοκρατία θωρακίζεται μόνο μέσα από τη συμμετοχή και όχι από την αποχή. Ενισχύεται μέσα από τη δράση κι όχι την αδράνεια» και υπενθύμισε το εκλογικό προβάδισμα που του δίνει το μεγαλύτερο αριθμό συμβούλων στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες παρατάξεις που δεν μπήκαν στον δεύτερο γύρο, αναφέρει ότι «επιβεβαιώθηκε ότι έχουμε συναντίληψη σε ένα μεγάλο εύρος κρίσιμων θεμάτων του Δήμου και είμαστε αποφασισμένοι να λειτουργήσουμε ενωτικά και δημοκρατικά. Να ενώσουμε τις θετικές δυνάμεις του Δήμου μας».

Προσθέτει επίσης ότι βασικός στόχος είναι η «ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, η απαλλαγή από τον αυταρχισμό και τις νοοτροπίες που θέλουν το δημαρχείο κλειστό και απόμακρο».

Καταλήγει λέγοντας: «Ενώνουμε τις θετικές δυνάμεις του τόπου μας  και προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί, για μια ακόμη νίκη των πολιτών, την Κυριακή 2 Ιουνίου».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back