Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πρόστιμο σε στελέχη με άψογη συμπεριφορά»

Εικόνα του άρθρου «Πρόστιμο σε στελέχη με άψογη συμπεριφορά»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/09/2021, 15:36
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων μπαίνει στο «κάδρο» της αντιπαράθεσης για τις μετακινήσεις εργαζόμενων από υπηρεσίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, καταγγέλλοντας σχετικά τη διοίκηση.

Για το θέμα έχει ήδη ανταλλάξει «πυρά» ο σύλλογος εργαζόμενων, ο οποίος υπερασπίζεται αναφανδόν τις επιλογές της διοίκησης, απαντώντας αυτός στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων.

«Με αφορμή τη διερεύνηση καθημερινών διαχρονικών ζητημάτων, διατύπωσε έωλες και στημένες κατηγορίες κατά εργαζομένων, προχωρώντας μάλιστα στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Με προειλημμένη και πρωτοφανή απόφαση τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο στελέχη του νοσοκομείου με άψογη επαγγελματική και υπηρεσιακή διαδρομή. Εργαζόμενοι που μέχρι χθες, επί σχεδόν 35 χρόνια, ήταν υπόδειγμα, τώρα ξαφνικά σε μια μέρα, έγιναν ανεύθυνοι και ανεπαρκείς, με το υπηρεσιακό τους μέλλον αβέβαιο, έτοιμοι να θυσιαστούν στο βωμό των συμφερόντων που εργολαβικά υπηρετεί» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της..

Καταγγέλλει επίσης ότι η διοίκηγη «υπονομεύει την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, εγκλωβισμένη στις κομματικές εμμονές της και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για την τακτοποίηση των ‘δικών της παιδιών’».

Καλεί τη διοίκηση να σταματήσει τα πειθαρχικά μέτρα και δηλώνει ότι στηρίζει τους εργαζόμενους που τιμωρήθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back