Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρόστιμα στο παζάρι της Παραμυθιάς

Εικόνα του άρθρου Πρόστιμα στο παζάρι της Παραμυθιάς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/10/2019, 12:41
ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρόστιμα 13.500 ευρώ επιβλήθηκαν μετά από ελέγχους για την πάταξη του παρεμπορίου, σε πανηγύρια, στο παζάρι της Παραμυθιάς και στα Γρεβενά, χτες Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

Οι έλεγχοι έγιναν υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στην περίπτωση της Παραμυθιάς , με τη συνεργασία του κλιμακίου ελέγχου της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή - το οποίο μετέβη για το σκοπό του ελέγχου από την Αθήνα στην Παραμυθιά- της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Δίωξης Λαθρεμπορίου και Κινητής Ομάδας Ελέγχων του Τελωνείου Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκαν 40 έλεγχοι στον χώρο της τοπικής εμποροπανήγυρης. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 4.077 είδη-απομιμήσεις, δύο πρέσες για στάμπες εμπορικών σημάτων για τη δημιουργία απομιμητικών ειδών ένδυσης και 550 στάμπες εμπορικών σημάτων, επίσης απομιμητικές. Παράλληλα, επεβλήθησαν πρόστιμα για έλλειψη παραστατικών και παράνομης διακίνησης, συνολικού ύψους 7.500 ευρώ.

φωτογραφία από το site του Δήμου Σουλίου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back