ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προσλήψεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Εικόνα του άρθρου Προσλήψεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/08/2017, 15:19
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συνολικά 199 συμβασιούχους θα προσλάβει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με συμβάσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2018, για να καλύψει τις ανάγκες καθαριότητας και σίτισης. Την απόφαση πήρε η διοίκηση του νοσοκομείου στη συνεδρίαση της Πέμπτης 24 Αυγούστου. Οι εργαζόμενοι θα είναι πενθήμερης και εξάωρης απασχόλησης και εκτιμάται ότι θα προσληφθούν εντός του φθινοπώρου, με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

«Η επιλογή αυτή του διοικητικού συμβουλίου είναι πολλαπλά επωφελής σε σχέση με την μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πρακτική ανάθεσης των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων σε εργολάβους» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση τονίζει ότι η κίνηση αυτή θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες, στην εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για το νοσοκομείο που θα μπορέσει να τα διαθέσει στη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει, αλλά και στη βελτίωση των οικονομικών απολαβών του υφιστάμενου προσωπικού, «το οποίο μοριοδοτείται ευνοϊκά για την πρόσληψή του» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Προσθέτει ακόμα ότι διασφαλίζονται ευνοϊκότερες εργασιακές συνθήκες για τους εργαζόμενους και αυξάνεται η απασχόληση, καθώς θα προσληφθούν 54 επιπλέον εργαζόμενοι.

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΓΝΙ, στηριζόμενο στους εργαζόμενους και τις υπηρεσίες του, θα εντείνει τις προσπάθειες του για ορθολογικότερο τρόπο αξιοποίησης των περιορισμένων πόρων και τον δραστικό περιορισμό παθογενειών που ταλαιπωρούν τους πολίτες στο χώρο της υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back