Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 8-09-2016, 10:02
ΕΛΛΑΔΑ

Τα ονόματα των 740 εκπαιδευτικών Φιλολόγων, Μαθηματικών, Φυσικών, Χημικών, Βιολόγων, Γεωλόγων κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 που προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές πλήρους ωραρίου για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-2017 ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας οι προσλήψεις αυτές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση προστίθενται σε αυτές που έγιναν στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά πριν την έναρξη του σχολικού έτους.  Με ταχείς ρυθμούς  θα ακολουθήσουν και οι επόμενες φάσεις προσλήψεων όλων των ειδικοτήτων στη Γενική και Ειδική Εκπαίδευση, μόλις το ΑΣΕΠ αποστείλει τους κυρωμένους πίνακες ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Με τις προσλήψεις αυτές, τονίζει το υπουργείο, ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων αναπληρωτών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, Ειδική  και Γενική Εκπαίδευση που πραγματοποιούνται πριν την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία ανέρχεται σε 5.919. 

Εδώ θα βρείτε όλα τα ονόματα των εκπαιδευτικών: Προσλήψεις_Βθμιας_201609081.pdf

Xromoepilogi2
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ηρων back dodoni back