ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προς τελετή έναρξης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Εικόνα του άρθρου Προς τελετή έναρξης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2019, 19:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Στις 6 του μήνα, Παρασκευή, θα γίνει η τελετή έναρξης, στις 7 το απόγευμα , στις κερκίδες του ΠΕΑΚΙ. Θα πάρουν μέρος οι 30 αποστολές που θα αγωνιστούν και θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι της Διεθνούς Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (FISA), της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης, θα υπάρχει χορευτικό δρώμενο από την Κατερίνα Σολδάτου και αμέσως μετά, βεγγαλικά.

Ο υγρός στίβος ανοίγει επίσημα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 8 το πρωί, για τις εθνικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση. Γρήγορα προχωράνε οι εργασίες στις κερκίδες, τον πύργο τερματισμού και τον περιβάλλοντα χώρο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Νέων και της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) Γιάννης Καρράς τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε μόλις τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων και έχουμε φτάσει πια στο τελικό στάδιο των ετοιμασιών, οι οποίες, με την αμέριστη βοήθεια της Περιφέρειας Ηπείρου, θα ολοκληρωθούν σύντομα, πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας».

Σήμερα, Τετάρτη φτάνει στα Γιάννενα και η εθνική Ελλάδας.




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back