Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προληπτικά τεστ στην Περιφέρεια

Εικόνα του άρθρου Προληπτικά τεστ στην Περιφέρεια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2020, 19:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ξεκίνησαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι και τεστ σε όλο το προσωπικό της Περιφέρειας Ηπείρου, ειδικά σε όσους επιστρέφουν από άδεια από παράλιες περιοχές «ή από μέρη που έχουν ακουστεί   για κρούσματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε όλο τον κόσμο», όπως είπε ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

Είπε ακόμα ότι η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου συνεχίζει το έργο των ιχνηλατήσεων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού. Ανέφερε επίσης ότι εξετάζεται η δυνατότητα προμήθειας- μέσω χρησιδανείου- δύο  ρομποτικών συστημάτων ελέγχου για ταχεία έκδοση αποτελεσμάτων.

Ο κ. Καχριμάνης ζήτησε επίσης από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.  «Οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό το θεωρώ τεράστιο λάθος και βάζουνε σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τους συνανθρώπους τους».

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από «τους πάντες» όταν αισθανθούν το παραμικρό και έχουν κάποια αμφιβολία, «αμέσως να κάνουν το τεστ για τον κοροναϊό».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back