Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 4-04-2022, 21:17
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή οδηγείται η 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε για όσα της καταλογίζονται στην δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της. 

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις για τα σημεία της δικογραφίας που την οδήγησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, από την Ανακρίτρια, σε μια πολύωρη διαδικασία.

Η 33χρονη παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αρνούμενη ότι είναι η υπαίτια της δολοφονίας του 9χρονου παιδιού.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του «Αγλαΐα Κυριακού» ανέφερε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στη Γεωργία Δασκαλάκη «Κεταμίνη», είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος, κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso