Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ

Προεκλογικά σποτ με «Αλέξη»: Από τα τρένα στις βάρκες

Εικόνα του άρθρου Προεκλογικά σποτ με «Αλέξη»: Από τα τρένα στις βάρκες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2023, 18:09
ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς μάλλον πήρε ιδέες από την προεκλογική καμπάνια των ΑΝΕΛ, τον Αύγουστο 2015.

Τότε, ο πρόεδρος του κόμματος και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, συμπρωταγωνιστούσε σε μια διαφήμιση όπου ένα παιδί έπαιζε με το τρενάκι του. Ο κ. Καμμένος έδινε πατρικές συμβουλές στο παιδί, να «προσέχει την ταχύτητα». Ο νεαρός συμπρωταγωνιστής ονομαζόταν, για τις ανάγκες του σποτ, Αλέξης. Ο παραλληλισμός ήταν προφανής, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Αμυράς στο δικό του προεκλογικό σποτ που είναι γυρισμένο στην Παμβώτιδα, εμφανίζεται να κωπηλατεί σε βάρκα όπου συνεπιβάτης είναι ένας νεαρός. Ξαφνικά, η βάρκα αρχίζει να λικνίζεται επικίνδυνα λόγω των κινήσεων του νεαρού και ο κ. Αμυράς λέει κοφτά: «Ώπα Αλέξη…» για να καταλήξει «Σταθερά με Αμυρά». Προφανείς οι συσχετισμοί.

Έτσι, για τους λάτρεις της στατιστικής, ο κ. Τσίπρας έχει πρωταγωνιστήσει ως… αλληγορία αστάθειας σε δύο σποτ υποψηφίων της ευρύτερης δεξιάς στην Ελλάδα, μέσα σε 8 χρόνια. Με τον ένα, συγκυβέρνησε κιόλας…


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back