Oikonomou pisoi
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρεμιέρα του νέου Ducato 4x4 στην έκθεση Caravan Salon 2017

Εικόνα του άρθρου Πρεμιέρα του νέου Ducato 4x4 στην έκθεση Caravan Salon 2017
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2017, 12:33
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

 


Η σημαντικότερη εκδήλωση στον κόσμο για το τροχόσπιτο και τον κατασκηνωτικό τουρισμό, η Έκθεση Caravan Salon 2017, φιλοξενείται στη γερμανική πόλη Düsseldorf, από τις 26 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Για μια ακόμα χρονιά, η Fiat Professional δηλώνει «παρών» σε αυτή την υψηλού κύρους έκθεση, με κύριο πρωταγωνιστή το best-seller Ducato, έναν αδιαμφισβήτητο ηγέτη στις ευρωπαϊκές αγορές, που διαθέτει την ιδανική βάση αυτοκινούμενου για τους λάτρεις της κατασκήνωσης.

Στην εκδήλωση κάνει επίσημη πρεμιέρα το νέο Ducato 4x4, ενώ στο περίπτερο της Fiat Professional κάνει την πρώτη του εμφάνιση το εκθεσιακό αυτοκίνητο Ducato 4x4 Expedition 2017, βασισμένο στην τετρακίνητη έκδοση του best seller, που ανοίγει νέους ορίζοντες για πιο δραστήριες διακοπές. 

Το εκθεσιακό αυτοκίνητο Ducato 4x4 Expedition 2017 είναι ένα τετρακίνητο, παντός εδάφους όχημα που προσφέρει περισσότερες δυνατότητες σε όσους επιλέγουν ένα ταξίδι με τροχόσπιτο. Η μόνιμη τετρακίνηση διαθέτει δύο σώματα μεταφοράς και ένα κεντρικό διαφορικό συνεκτικού συμπλέκτη. 

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός εξασφαλίζει τη σωστή μεταφορά της ροπής ανάμεσα στους εμπρός και πίσω τροχούς, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση σε διάφορες συνθήκες. Η διάταξη είναι τέτοια ώστε να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο για να μην υπάρχουν περιορισμοί ως προς τον μεταφερόμενο εξοπλισμό. Άλλωστε, αυτό αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα προτερήματα του Ducato. 

Το νέο σύστημα 4x4 παράλληλα συνεργάζεται άμεσα με τα συστήματα ασφαλείας του Ducato, και κυρίως με το ESC. Έτσι, το Ducato 4x4 παρουσιάζει άψογο κράτημα, ακόμα και όταν είναι πλήρως φορτωμένο, όπως συμβαίνει συχνά με αυτού του είδους τα οχήματα.

Η νέα σειρά 4x4 επεκτείνεται σε όλες τις εκδόσεις Ducato (van & truck που διατίθενται σε 4X2 εκδόσεις) και εκφράζει απόλυτα την ικανότητα της Fiat Professional να αντιλαμβάνεται, να προβλέπει και να ικανοποιεί τις νέες ανάγκες στην αγορά, χάρη στην τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στην κατηγορία, κατά τη διάρκεια ενός και πλέον αιώνα ιστορίας.

Το Fiat Ducato διαθέτει ένα εξαιρετικό κύκλο στροφής για να διευκολύνει τους επιτόπιους ή μη ελιγμούς. Ένα δυνατό σημείο του μοντέλου είναι η  απαράμιλλη άνεσή του: ασφαλής, ευχάριστη οδήγηση, άνετα καθίσματα στο στιλ «Captain Chair» με ενσωματωμένα προσκέφαλα, ρυθμιζόμενο υδραυλικό τιμόνι. Τέλος, υπάρχουν πολλές εφαρμογές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, οι οποίες επιτρέπουν ένα ήρεμο και ασφαλές ταξίδι.

Στην έκθεση Caravan Salon 2017 στο Düsseldorf η Fiat Professional παρουσιάζει και ένα εκθεσιακό αυτοκίνητο βασισμένο στο Talento, μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πιο συμπαγές και ευέλικτο camper van. Η παρουσία της Fiat Professional στην έκθεση ολοκληρώνεται με το Fullback Cross pickup, ένα ιδανικό όχημα για extreme εξορμήσεις χάρη στη μετάδοση της κίνησης στους τέσσερις τροχούς και την άνετη 5-θέσια καμπίνα.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back