Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Πότε θα επιτραπεί το επισκεπτήριο;»

Εικόνα του άρθρου «Πότε θα επιτραπεί το επισκεπτήριο;»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2021, 18:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ερώτηση συνυπογράφουν 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προς τον υπουργό Υγείας, μεταξύ αυτών και η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, σχετικά με τα επισκεπτήρια στις δομές και ξενώνες φιλοξενίας.

«Τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχουν στερήσει από τους γονείς τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα παιδιά τους για περίπου ένα χρόνο» αναφέρει η κα Τζούφη και ως παράδειγμα, φέρνει τη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων Ελένη Γύρα» στη Ζίτσα Ιωαννίνων.

Επίσης, τονίζει ότι παρά την πρόσφατη χαλάρωση μέτρων και την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος, παρά επίσης το γεγονός ότι πλειοψηφία των γονέων έχει εμβολιαστεί πλήρως, με νέα κοινή υπουργική απόφαση στις 13 Μαΐου 2021 παρατάθηκε για μια ακόμη φορά η αναστολή των επισκεπτηρίων.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν από τον υπουργό Υγείας να αιτιολογήσει την πρόσφατη αυτή απόφαση, ενώ ζητούν συγκεκριμένο σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα για την αναστολή των μέτρων που στερούν από τους γονείς να επισκεφθούν τα μέλη των οικογενειών τους στις συγκεκριμένες στεγαστικές μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back