ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Post game: Ικανοποίηση και ανακούφιση

Εικόνα του άρθρου Post game: Ικανοποίηση και ανακούφιση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2017, 00:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικανοποιημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης μετά το ματς με τον Πλατανιά. «Είχαμε να κερδίσουμε από τον Φεβρουάριο μέσα στο σπίτι μας, ενώ φέτος είχαμε 5 ματς χωρίς νίκη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια πολύ καλή ομάδα και το τελικό αποτέλεσμα δίνει αξία στη νίκη που κάναμε» τόνισε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα. Δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στον Πλατανιά «που είναι ομάδα της πατρίδας μου της Κρήτης» όπως είπε.

Δήλωσε ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες και όχι μόνο από τους Ναδάλες και Κόντε, ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι δεν άλλαξαν τα πράγματα σε 15 μέρες διακοπές. «Δεν είναι δουλειά 15 ημερών, αλλά δουλειά 3,5 χρόνων αυτή που κάνουμε. Αν δεν βάλουμε την άλλη εβδομάδα 3 γκολ θα σημαίνει ότι δεν θα έχουμε δουλέψει;», διερωτήθηκε αφοπλιστικά στη συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος ήταν απογοητευμένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.  "Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ από στημένες φάσεις, ενώ έχουμε τόσο ψηλά παιδιά".

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3