ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Post Game: Δίκαιες ήττες και… διπλωματικές σχέσεις

Εικόνα του άρθρου Post Game: Δίκαιες ήττες και… διπλωματικές σχέσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2017, 12:06
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και τη δίκαιη νίκη του. «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ποιότητα και βάθος. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την ποιότητα του ΠΑΟΚ και εν μέρει τα καταφέραμε παρότι ο ΠΑΟΚ είχε καλές ευκαιρίες. Η προσπάθεια μας στο αμυντικό κομμάτι ήταν πολύ καλή, δε θα έλεγα ότι ήμασταν το ίδιο καλοί και στην επίθεση. Δεν μας βγήκε τίποτα απ’ ότι σχεδιάσαμε, ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Πουλήσαμε εύκολα την μπάλα, παίξαμε φλύαρα, χωρίς να έχουμε την ευκαιρία να απειλήσουμε την εστία του αντιπάλου» είπε μεταξύ άλλων.

Σχολίασε επίσης και το γεγονός ότι ο ΠΑΣ έπαιξε με 10 και στην πορεία του παιχνιδιού με 11 έλληνες παίκτες. «Είναι πολιτική δική μου και του σωματείου, τα παιδιά που αγωνίζονται στον ΠΑΣ μου έχουν δείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα. Η πρόοδος έρχεται μέσα από τη δουλειά, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Για να κάνουμε το βήμα παραπάνω χρειάζεται πολύ μεγάλη μάχη και χαμηλά το κεφάλι για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

Στο μεταξύ, τις… διπλωματικές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ αποκατέστησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης. Μετά από ακόμα ένα σήριαλ, του καλοκαιριού με τον Πασχαλάκη τον οποίο έχασε ο ΠΑΣ χωρίς να κερδίσει κάποιο όφελος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση μας με τον ΠΑΟΚ. Δεν είχαν ταραχθεί οι σχέσεις μας. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε ευκαιρίες και σε μια φάση στην οποία η ομάδα μου έμεινε με δέκα παίκτες έβαλε το γκολ». Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που οι σχέσεις των δύο ομάδων, όχι σε επίπεδο ΠΑΕ πάντως, περνάνε κρίση. Ωστόσο, τις «τριβές» που προκαλούνται, φροντίζει συνήθως να τις μειώνει ο ΠΑΣ…

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3