ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πορτραίτο εβδομάδας…

Εικόνα του άρθρου Πορτραίτο εβδομάδας…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2018, 18:40
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ξεκίνωντας αντίστροφα, από την 1η Φεβρουαρίου, το κουκλοθέατρο Αντράλα παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθεάτρου «Θα έρθει κανένας άνθρωπος σήμερα;», μια παράσταση για μεγάλα παιδιά, στις 20.00 και 22.00, είσοδος 3 ευρώ. Αν ξεχάσατε περί τίνος πρόκειται: «Σε ένα κουκλοθέατρο στα πρόθυρα του λουκέτου κι ένας ιδιοκτήτης σ' αυτά τηςνευρικής κρίσης, οι κούκλες/εργαζόμενοι αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους».

Στις 28, Κυριακή, προβάλλεται η ταινία «Άσε το κακό να μπει», με γαστριμαργική υποστήριξη από την πισταρία Damiani l’ artista. Στις 21.30.

Τέλος (αλλά αρχή ουσιαστικά), στις 27 Ιανουαρίου το Πορτραίτο και το ISM φιλοξενούν τον Δήμο Δημητριάδη, καθηγητή και διευθυντή Σπουδών Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου για ένα σεμινάριο καθώς και ένα live. Ο τίτλος του σεμιναρίου θα είναι «Μουσική εκπαίδευση και δημιουργικότητα. Τα διδάγματα της Τζαζ». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα σεμιναρίων του ISM στις 16.00-19.00 και απευθύνεται σε καθηγητές κλασικής και μοντέρνας μουσικής. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.
 Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με live που θα πραγματοποιηθεί στο Θυμωμένο Πορτραίτο με τους 3rd Floor Quartet και το Δήμο Δημητριάδη.

Info


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3