ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Πολυτεχνείο διοργανώνει ημερίδα

Εικόνα του άρθρου Το Πολυτεχνείο διοργανώνει ημερίδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2018, 20:07
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Πολυτεχνείο Ιωαννίνων που μόλις πριν από μερικούς μήνες έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής και ετοιμάζεται να μεγαλώσει κατά ένα τμήμα ακόμα, διοργανώνει ημερίδα στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας την Παρασκευή, 11 Μαΐου, στις 10 το πρωί.

Ανάμεσα στους ομιλητές είναι καθηγητές του Πολυτεχνείου όπως ο κοσμήτορας Βασίλης Δημακόπουλος και οι πρόεδροι των τριών τμημάτων, ενώ προσκεκλημένοι είναι η Τόνια Μωροπούλου, καθηγήτρια της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ με θέμα «Διεπιστημονική συνεργασία των μηχανικών για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς: ο ρόλος των συμβατών και επιτελεστικών υλικών και επεμβάσεων αποκατάστασης στο ιερό κουβούκλιου του Πανάγιου Τάφου» και ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής του τμήματος Πληροφορικής του ΕΚΠΑ. 

Επίσης, θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής Αναστάσιος Κωτσιόπουλος. Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση των ερευνητικών δράσεων των Τμημάτων της Σχολής, όπου το κοινό θα μπορεί να έρθει σε επαφή και να πληροφορηθεί για επιτεύγματα των καθηγητών και των φοιτητών της. Στο τέλος της ημερίδας, , οργανώνεται στρογγυλή τράπεζα, ειδικοί θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν στο μέλλον της Πολυτεχνικής Σχολής και το ρόλο που προβλέπεται να παίξει.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back