ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πολύπτυχο» από την Πάτρα

Εικόνα του άρθρου «Πολύπτυχο» από την Πάτρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/05/2017, 13:01
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη βραδιά χορού με τίτλο «Πολύπτυχο» παρουσιάζει το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 21:30, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας». Πρόκειται για μια παραγωγή της Ανώτερης Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Κέντρο Χορού & Τεχνών - Τατιάνα Λοβέρδου», η οποία έχει την έδρα της στην Πάτρα.

«Η νέα γενιά χορευτών συναντά έμπειρους δημιουργούς με σκοπό να αναδείξουν τις πολλαπλές πτυχές της έκφρασης και της τεχνικής. Πολυδιάστατες δημιουργίες ταξιδεύουν το θεατή μέσα από ποικίλες χορογραφικές ματιές. Ένα ευρύ φάσμα μουσικών, από τον Beethoven έως τον Arvo Part - υποστηρίζει, στερεώνει και διαπλέκεται με την έμπνευση των χορογράφων.Οι χορευτές της Επαγγελματικής Σχολής ερμηνεύουν τις χορογραφίες με τη συνείδηση του επαγγελματία χορευτή που πατά με στέρεα βήματα τη γέφυρα που συνδέει την εκπαίδευση με την τέχνη» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τις χορογραφίες έχουν κάνει ο Γιάννης Αντωνίου, ο Τίμος Ζέχας, η Τατιάνα Λοβέρδου και η Ελένη Πανταζάτου. Χορεύουν: Παναγιώτης Βαφειάδης, Ανναθαλία Καράμπελα, Μαρία Κίκινα, Νίκολα Μικέλη, Αναστασία Νικοπούλου, Κωνσταντίνα Ντιναπόγια, Χρύσα Ράπτη, Γεωργία Σακκά.

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ. Προπώληση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, βιβλιοπωλεία Αναγνώστης, Κουμπλομάτης και Χαρτέξ, κατάστημα Ίρις.

           

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back