ΕΚΛΟΓΕΣ

Πολυπληθής επίσκεψη στον περιφερειάρχη

Εικόνα του άρθρου Πολυπληθής επίσκεψη στον περιφερειάρχη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2023, 17:05
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Toν περιφερειάρχη Ηπείρου και εκ νέου υποψήφιο Αλέκο Καχριμάνη επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Στην επίσκεψη, ο κ. Μπέγκας δεν πήγε μόνος του, αλλά με αρκετούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της παράταξης, η επίσκεψη έγινε «τόσο για θεσμικούς όσο και για ουσιαστικούς λόγους».

Οι ουσιαστικοί λόγοι ήταν η συζήτηση περί της αντιπλημμυρικής θωράκισης του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και της προστασίας της λίμνης.

Από τη συζήτηση, δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό πάντως. Ο κ. Καχριμάνης ενημέρωσε για την πορεία των μελετών τις οποίες εκπονεί η Περιφέρεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Προφανώς, η ενημέρωση αφορούσε τη μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία του λεκανοπεδίου, που εκπονείται εδώ και ενάμιση χρόνο.

Όσον αφορά τα του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για τη λίμνη, «ο κ. Καχριμάνης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει η Περιφέρεια προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση, προσθέτοντας ότι χρειάζονται να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις». Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου δεν δίνονται.

Η «Ενότητα Πολιτών» επισημαίνει πάντως ότι ο κοινός τόπος και των δύο πλευρών είναι πως για τα δύο αυτά μεγάλα θέματα απαιτείται συνεργασία της αυτοδιοίκησης και με άλλους φορείς της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back