πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πολλά καλώδια (κι όχι μόνο)…

Εικόνα του άρθρου Πολλά καλώδια (κι όχι μόνο)…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2019, 01:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατεδάφισης κτιρίων στο παλαιό «Χατζηκώστα» και διαμόρφωσης του χώρου. Στο σημείο αυτό θα «φιλοξενηθεί» το 1ο νηπιαγωγείο που «έφυγε» από το κτίριο της πρώην Παπαζόγλειου Σχολής και σήμερα στεγάζεται στο Καπλάνειο.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών» και πρώην δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας σχολίασε τις «πανηγυρικές δηλώσεις του δημάρχου», λέγοντας ότι «οι παρεμβάσεις αφορούν δρομολογημένες αποφάσεις».

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ανέφερε ότι «ήταν δρομολογημένη παρέμβαση αλλά προσπαθήσαμε να επιταχύνουμε τις εξελίξεις». Όπως είπε, οι διαδικασίες για την άδεια κατεδάφισης έγιναν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο – «βρίσκονταν στο σημείο μηδέν». Επεσήμανε δε ότι δεν υπήρξε καμία μέριμνα για το τι γίνεται στον χώρο του παλιού «Χατζηκώστα».

Ο κ. Ελισάφ έκανε γνωστό ότι, όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν ένα πυκνό δίκτυο καλωδίων, για το οποίο υπάρχει συνεργασία με τη ΔΕΗ, αλλά και μια μεγάλη δεξαμενή συγκέντρωσης αποβλήτων (βόθρος κοινώς).



* Φωτογραφία από τις εργασίες κατεδάφισης την περασμένη Παρασκευή

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back