ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πολιτική εκδήλωση με τον όμιλο «The Catalyst»

Εικόνα του άρθρου Πολιτική εκδήλωση με τον όμιλο «The Catalyst»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2019, 15:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια πολιτική εκδήλωση που η δημοτική αρχή Ιωαννίνων την εντάσσει στο πρόγραμμα... του Πνευματικού Κέντρου σε συνεργασία με τον Όμιλο Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού, θα γίνει την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 20:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Πυρήνας της εκδήλωσης αυτής είναι ένας σχετικά νέος όμιλος ιδεών «The Catalyst» που αυτοπροσδιορίζεται στον χώρο του ριζοσπαστικού κέντρου. Η θεματική έχει τίτλο «Τι είναι προοδευτικό σήμερα;». Μια ανάλογη εκδήλωση έγινε στην Αθήνα στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το Aegean College, όπου ένας από τους ομιλητές ήταν και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο κ. Ελισάφ θα είναι ομιλητής και στην εκδήλωση του ομίλου στα Γιάννενα. Οι υπόλοιποι ομιλητές είναι ο Σπύρος Λυκούδης, τέως αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Γιώργος Αμυράς, βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, και η πρόεδρος του «The Catalyst» Αθηνά Δρέττα. Η κ. Δρέττα υπήρξε μέλος του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας των 58 για την Κεντροαριστερά, συμμετείχε στην ίδρυση του «Ποταμιού» και σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Πάνος Μανωλάκος, κοινωνιολόγος και αντιπρόεδρος «The Catalyst».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back